Επιμένουν για Ελία και Παναθηναϊκό (vid)

Επιμένουν για Ελία και Παναθηναϊκό (vid)

Οι Ολλανδοί κρατούν ζεστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 33χρονο εξτρέμ, τον οποίο θέλουν επίσης οι Φενέρ, Τβέντε και Ντε Χάαγκ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ελιέρο Ελία και τον Παναθηναϊκό, με τους Ολλανδούς να γράφουν ότι οι Πράσινοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 33χρονου εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από την τούρκικη Μπασακσεχίρ.

Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί στα σημερινά τους ρεπορτάζ, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, αφού για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από την χώρα της τουλίπας, όπως είναι οι Τβέντε και Ντε Χάαγκ, αλλά και η Φενερμπαχτσέ.

Μάλιστα, η Ντε Χάαγκ φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του έμπειρου παίκτη και να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο Ελία φέτος πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ. Στην τουρκική ομάδα έπαιζε την τελευταία τριετία και σε λίγες ημέρες (6/8) θα μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Πριν την Μπασακσεχίρ αγωνιζόταν στην Φέγενορντ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Τβέντε, Αμβούργο, Γιουβέντους, Σαουθάμπτον και Βέρντερ Βρέμης. Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο παίκτη, ο οποίος στην καριέρα του έχει 456 συμμετοχές με 69 γκολ και 59 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ