Ολυμπιακός : Τι είπε για το μέλλον του ο Μεριά

Ολυμπιακός : Τι είπε για το μέλλον του ο Μεριά

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κασίμπασα, μίλησε για την εμπειρία του στο Champions League, αλλά και για το μέλλον του.

Το τουρκικό πρωτάθλημα τελείωσε και ο Γιασίν Μεριά θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Κασίμπασα.

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας και τη βοήθησε να τερματίσει στην 10η θέση της βαθμολογίας. Πριν πάει ως δανεικός στην Κασίμπασα, είχε καταγράψει 18 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διεθνής άσος μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του, αλλά και για την εμπειρία από το Champions League, όπου αγωνίστηκε φέτος με τους Πειραιώτες. Ο 27χρονος κεντρικός τόνισε ότι οι συνδυασμοί, η δημιουργία και οι κινήσεις των παικτών θυμίζουν… playstation, ενώ για το μέλλον του τόνισε ότι προτιμάει να παραμείνει στην Τουρκία.

«Επαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το Champions League είναι το κάτι άλλο. Οι συνδυασμοί, η δημιουργία χώρων και οι κινήσεις θυμίζουν playstation», είπε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του ανέφερε: «Προτιμώ να μείνω στην Τουρκία, όπου το πρωτάθλημα είναι σε καλύτερο επίπεδο από το ελληνικό», δήλωσε ο Τυνήσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ