Νέα σενάρια για Ονιεκούρου και Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για Ονιεκούρου και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου, με τον εξτρέμ της Μονακό ωστόσο να μην είναι απλή περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σχεδιάζει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τη Γουλβς, για τη φάση των «16» του Europa League.

Όλος ο οργανισμός ασχολείται με τη μεγάλη αναμέτρηση με τους λύκους που ίσως προσφέρει μια ιστορική πρόκριση στην ομάδα του Πειραιά. Παρόλα αυτά στο λιμάνι δεν φαίνεται να αφήνουν στην άκρη και τις μεταγραφικές του υποθέσεις με την περίπτωση που «καίει» τον σύλλογο να ειναι αυτή του εξτρέμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», δύο παίκτες που έχει «κυκλώσει» ο Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Μαξ Γκραντέλ και Χένρι Ονιεκούρου, αλλά οι υποθέσεις τους διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, μετά από τη σεζόν που πέρασε στη Γαλατάσαραϊ, έχει επιστρέψει στη Μονακό, αλλά το μέλλον του μόνο δεδομένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν τι απόφαση θα πάρει ο νέος τεχνικός της γαλλικής ομάδας και έτσι περιμένουν στη… γωνία για την απόκτηση του Νιγηριανού άσου. Από την άλλη ωστόσο φέρονται να έχουν κλεισμένο τον Μαξ Γκραντέλ, όμως προς το παρόν δεν έχουν επισημοποιήσει το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ