Ολυμπιακός : Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Καφού αντί του Σα, μέσα και ο Χασάν

Ολυμπιακός : Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Καφού αντί του Σα, μέσα και ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχωράει σε αλλαγές στη λίστα ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουλβς μετά τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα. Μέσα οι Καφού και Χασάν, εκτός ο Πορτογάλος κίπερ και ο Σουντανί.

Ο τραυματισμός του Ζοσέ Σα και το γεγονός ότι τέθηκε εκτός από την αναμέτρηση με τη Γουλβς, αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Μπόμπι Αλέν στο ματς με τους λύκους ενώ όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει και σε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, εφόσον ο Σα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα θα είναι ο Καφού, προκειμένου ο Μαρτίνς να έχει περισσότερες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Από εκει και πέρα, ο Αχμέντ Χασάν θα είναι η έτερη αλλαγή, αφού θα πάρει τη θέση του τραυματία Χιλάλ Σουντανί, ενώ θα παραμείνουν και οι Τοροσίδης, Λοβέρα εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει και τρίτη αλλαγή βάζοντας τον Μπρούνο. Κάτι που φαντάζει δύσκολο ωστόσο τη δεδομένη στιγμή.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη ρεβάνς με τη Γουλβς, στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης ως ρεζέρβα του Αλέν. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα είναι στη λίστα Β. Μαζί του θα είναι και οι Καραργύρης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ