ΠΑΟΚ : Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κορωνοϊού

ΠΑΟΚ : Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κορωνοϊού

Το πρώτο θετικό κρούσμα μετράνε στον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ βρέθηκαν αρνητικοί. Σε νέες εξετάσεις θα υποβληθούν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πριν αναχωρήσει για το Πήλιο.

Θετικό επιβεβαιώθηκε το κρούσμα στον ΠΑΟΚ, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα τα οποία βγήκαν το πρωί της Κυριακής. Στο Δικέφαλο από χθες έχει σημάνει συναγερμός και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα πραγματοποίησε γρήγορες κινήσεις και απολύμανε όλους τους χώρους, ενώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, πραγματοποίησε τεστ για να φανεί αν έχει προσβληθεί κάποιος/οι από τον ιό.

Τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα βγήκαν το πρωί της Κυριακής (2/8) όπου και βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα. Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τους προπονητές και το ιατρικό team του Δικεφάλου, όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, ενώ ακόμη αναμένονται κάποια αποτελέσματα για το βοηθητικό staff.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/8) θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση με τις απαραίτητες προφυλάξεις και με βάση το πρωτόκολλο. Την Δευτέρα (3/8) θα γίνουν σε όλους νέα τεστ εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του παίκτη που κόλλησε τον ιό, έκαναν τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής που είναι θετικός στο Covid-19 θα ενημερώσει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για την πορεία της υγείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ