Γέντρισεκ : «Θα είναι ωραίο να βγω πρώτος σκόρερ»

Γέντρισεκ : «Θα είναι ωραίο να βγω πρώτος σκόρερ»

Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης, Έρικ Γέντρισεκ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την ομάδα του και τις φιλοδοξίες του.

Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης, Έρικ Γέντρισεκ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την πρώτη του χρονιά στη χώρα μας και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την παρουσία του στην ομάδα της Θράκης. Ο 31χρονος στράικερ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ν’ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγος του θα γεννήσει τις επόμενες ημέρες. Πρόσθεσε επίσης ότι είχε πρόταση από ομάδα δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, χωρίς όμως να σκέφτεται την αποχώρηση από την Ξάνθη.

«Θα είναι ωραίο αν βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος» ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος έχει σκοράρει οκτώ φορές την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Έχουμε όμως μπροστά μας πολλά ματς ακόμα, αλλά είμαι χαρούμενος που έχω πετύχει 8 από τα 17 γκολ της ομάδας μου. Θα προτιμούσα πάντως να παίζαμε με δύο επιθετικούς, όπως γίνονταν στις προηγούμενες ομάδες μου. Θέλω όμως να πω ότι οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούν», πρόσθεσε ο Σλοβάκος άσος της Ξάνθης και συνέχισε λέγοντας.

«Δεν μπαίνουν πολλά γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό γιατί το στυλ παιχνιδιού είναι πιο αμυντικό. Αυτή την περίοδο περιμένω την γέννηση του παιδιού μας. Η σύζυγος μου είναι έγκυος θα γεννήσει τις επόμενες μέρες. Δεν είναι μαζί μου στην Ελλάδα αλλά είμαι έτοιμος να πάρω το αεροπλάνο για να γυρίσω στην πατρίδα».

Τέλος ο Γέντρισεκ υποστήριξε πως δέχθηκε πρόταση από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αλλά πρόσθεσε πως δεν σκέφτεται να φύγει από την Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ