«Καθοριστική εβδομάδα για τον Γκασπάρ στον Ολυμπιακό»

«Καθοριστική εβδομάδα για τον Γκασπάρ στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό κοιτούν μπροστά τους μόνο τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League κόντρα στη Γουλβς. Την ερχόμενη Πέμπτη (6/8, 22:00) οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον αγώνα της χρονιάς και θα παλέψουν μέχρι τέλους με στόχο την επίτευξη του ονείρου. Η πρόκριση στο Final 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι από μόνη της ένα ξεχωριστό κίνητρο.

Αν και δεν έχει τελειώσει ακόμη η φετινή σεζόν, εδώ και καιρό έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα για τη στελέχωση του ρόστερ την επόμενη χρονιά. Με την πορτογαλική «Record» να ασχολείται για μία ακόμη φορά με τον Ολυμπιακό. Και πιο συγκεκριμένα με το μέλλον του Μπρούνο Γκασπάρ στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική για την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου στους «ερυθρόλευκους». Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Καθοριστική εβδομάδα για τον Πορτογάλο μπακ. Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που είναι 1 εκατ. ευρώ».

Ο Γκασπάρ μετράει μέχρι στιγμής φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού 21 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας μία αξιόπιστη back up λύση στα άκρα της άμυνας. Και στο αριστερό και στο δεξί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ