Παναθηναϊκός : Ο Εμμανουηλίδης θα κριθεί στην προετοιμασία

Παναθηναϊκός : Ο Εμμανουηλίδης θα κριθεί στην προετοιμασία

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα δώσει... εξετάσεις στον Ντάνι Πογιάτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης περιμένει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας ακραίος, που έκανε πολύ καλή σεζόν στον Πανιώνιο, έχει επιστρέψει από τα τέλη Ιουνίου στην ομάδα, προπονήθηκε τον Ιούλιο στο Κορωπί και θα είναι στην προετοιμασία.

Εκεί αναμένεται να κριθεί και το αν ο Ντάνι Πογιάτος θα τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ή θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Ο Εμμανουηλίδης θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής, θεωρεί πως έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο να συγκαταλέγεται στις επιλογές του Παναθηναϊκού, ωστόσο τα πράγματα μόνο απλά δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει για τα άκρα του τον Αϊτόρ και τον Σαβιέρ, έχει τον Χατζηγιοβάνη, ενώ και οι Βιγιαφάνιες και Μπουζούκης μπορούν υπό προϋποθέσεις να αγωνιστούν εκεί.

Ως εκ τούτου ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πρέπει να αποδείξει πράγματα στον Πογιάτος. Να δείξει στην προετοιμασία πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να γίνει άξιος διεκδικητής μιας θέσης στην αρχική ενδεκάδα, ιδιαίτερα τώρα που ο ανταγωνισμός της μεσοεπιθετικής γραμμήες του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ