«Ο Ανουάρ θέλει να αποχωρήσει»

«Ο Ανουάρ θέλει να αποχωρήσει»

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, έκανε γνωστή ο Ανουάρ Τουχαμί, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ανουάρ Τουχαμί. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο «10», ο Μαροκινός μέσος, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Βαγιαδολίδ, Σέρχιο Γκονζάλες και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα λεγόμενα ήρθε να επιβεβαιώσει ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Άνχελ Γκόμεζ, αναφέροντας πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, έχει ενημερώσει τους διοικούντες τη Βαγιαδολίδ, τόσο για την ικανοποίηση του από το διάστημα που πέρασε στον Παναθηναϊκό, όσο και για την πρόθεση του να μη μείνει στην ομάδα, αντιλαμβανόμενος πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

«Ο Ανουάρ ολοκλήρωσε πολύ ευχαριστημένος τη σεζόν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Μας ενημέρωσε για την πρόθεση του να αποχωρήσει εάν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Η αποχώρηση δεν είναι η μοναδική επιλογή του Ανουάρ, ωστόσο πιστεύει πως θα έχει καλύτερο μέλλον κάπου αλλού» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ