ΠΑΟΚ: Νέα τεστ σήμερα, σε επταήμερη καραντίνα ο Στοχ

ΠΑΟΚ: Νέα τεστ σήμερα, σε επταήμερη καραντίνα ο Στοχ

Στον ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε νέα τεστ για κορωνοϊό σήμερα, ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ που είναι θετικός στον ιό έχει τεθεί σε επταήμερη καραντίνα.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Μίροσλαβ Στοχ είναι θετικός στον κορωνοϊό, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή, ειδικά πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά.

Ο Στοχ από την πλευρά του θα μείνει σε επταήμερη καραντίνα με βάση το πρωτόκολλο που υπάρχει, τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (3/8) πραγματοποίησαν κανονικά την προγραμματισμένη τους προπόνηση (09:00) με αυξημένα μέτρα προστασίας.

Επίσης μέσα στην ημέρα, στον ΠΑΟΚ θα πάρουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί, ενώ θα πραγματοποιήσουν ακόμα μια σειρά ελέγχων ανίχνευσης του Covid 19 για να βεβαιωθούν ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν να είναι αρνητικά στον κορωνοϊό, διότι ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται την Τρίτη 4/8 να αναχωρήσει για την Πορταριά όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ