Δεν πέρασε η πρόταση Αλαφούζου, Μπέου για το πρωτάθλημα

Δεν πέρασε η πρόταση Αλαφούζου, Μπέου για το πρωτάθλημα

Οι ομάδες δεν ψήφισαν για «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» μη έναρξης του πρωταθλήματος εάν δεν βρουν όλες οι ΠΑΕ τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά για «ΕΠΙΘΥΜΙΑ» να βρουν...

To10.gr εξήγησε νωρίτερα την αλλοπρόσαλλη πρόταση που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, σε ό,τι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων. Όπως αναφέραμε, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ζήτησε από όλες τις ομάδες να ψηφίσουν, να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει εάν δεν έχουν συμβόλαιο όλες οι ομάδες.

Μάλιστα, είχε φανατικό συμπαραστάτη στην πρότασή του και τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος φρόντισε να κάνει συνεχείς παρεμβάσεις και νουθεσίες με φωνές και ύβρεις. Χωρίς, ωστόσο, να πετύχει τον στόχο του.

Συγκεκριμένα, μετά την αναφορά των ομάδων που έχουν ενεργά τηλεοπτικά συμβόλαια, ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν κάτι τέτοιο, την ώρα που υπάρχουν σκληρές ρήτρες από τα κανάλια με τα οποία έχουν συμφωνήσει, Αλαφούζος και Μπέος έκαναν πίσω. Και στο θέμα που μπήκε προς ψήφιση, γίνεται λόγος για ΕΠΙΘΥΜΙΑ των ομάδων να βρουν όλες οι ΠΑΕ τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Χωρίς την παραμικρή αναφορά σε θέμα μη έναρξης του πρωταθλήματος ή άλλο τέτοιου είδους εκβιαστικό δίλημμα. Φυσικά, και σε αυτό τα γνωστά Μέσα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης έκαναν «παιχνίδι» εντυπώσεων, αλλά η αλήθεια τους εκθέτει. Για ακόμη μία φορά.

Προς επιβεβαίωση του θέματος, ιδού και η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ