«Ο Βέρνμπλουμ θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Βέρνμπλουμ θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον ατζέντη του Σουηδού να τονίζει ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ το 2018 έγινε σήριαλ. Το ίδιο όπως φαίνεται θα γίνει και η αποχώρησή του από τον Δικέφαλο.

Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Σουηδού μέσου, αλλά ο ίδιος από την πλευρά του δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει τόσο εύκολα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τον ατζέντη του να δηλώνει ότι ο έμπειρος μέσος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν. «Ο Πόντους είναι έτοιμος εδώ και καιρό. Έχω σταματήσει να σχολιάζω φήμες, υπάρχουν πάντα στα ΜΜΕ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τις διαβάζετε», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός του στη Σουηδία.

Ο Πόντους ήρθε στον ΠΑΟΚ για να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά λόγω των σοβαρών τραυματισμών έπαιξε ελάχιστα και δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων, αλλά και των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ