Αρης : Κάνει τον απολογισμό ο Καρυπίδης

Αρης : Κάνει τον απολογισμό ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, Αγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (4/8).

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε θα παραχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αγγελος Χαριστέας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας, ARIS FC TV, στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ARIS FC TV, στο Youtube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά και τους τεχνικούς, που θα καλύψουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου, για την τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας και προβλεπόμενες αποστάσεις).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ