Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Αρης : Κάνει τον απολογισμό ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, Αγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (4/8).

Αρης : Κάνει τον απολογισμό ο Καρυπίδης | to10.gr

Απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε θα παραχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αγγελος Χαριστέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας, ARIS FC TV, στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ARIS FC TV, στο Youtube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά και τους τεχνικούς, που θα καλύψουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου, για την τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας και προβλεπόμενες αποστάσεις).