Μαραγκοζίδης : «Αν στηρίξουν τον Ρέμπε, ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος»

Μαραγκοζίδης : «Αν στηρίξουν τον Ρέμπε, ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος»

Ο Έλληνας ατζέντης Τάσος Μαραγκοζίδης που είχε αναμίξει στη μεταγραφή του Σβάμπ, υποστήριξε πως ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Επίσης έστειλε ένα μήνυμα στην διοίκηση να στηρίξουν και να αφήσουν τον Ρέμπε να κάνει τη δουλειά του.

Ο Τάσος Μαραγκοζίδης με δηλώσεις του αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στεφάν Σβαμπ κράτησε εδώ και ένα χρόνο. Ο Έλληνας μάνατζερ μίλησε στο Metropolis εξιστορώντας το πώς έγινε η μεταγραφή του 29χρονου ποδοσφαιριστή στο Δικέφαλο.

«Αυτή η ιστορία πάει πάνω από χρόνο. Είχα προτείνει καιρό πριν τον Σβαμπ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν ήταν ελεύθερος και η Ραπίντ ζητούσε τότε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η δεύτερη προσέγγιση έγινε φέτος τον Ιανουάριο. Είχα μιλήσει με τον κ. Μπράνκο, ήρθε ο κορωνοϊός, που μπλόκαρε τα πάντα και λίγο πριν φύγει ο Μπράνκο από τον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος μίλησε στον Ρέμπε για τον Σβαμπ και έδωσε το ok ο Γερμανός και τελικά ο Αυστριακός κατέληξε στον Δικέφαλο.

Πριν έναν μήνα έγιναν οι επαφές, ο παίκτης πληροφορήθηκε μέσω του Κρέσιτς για τον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες και ειδικά από Ιταλία, που έχει ρίζες από εκεί η γυναίκα του. Από τους συλλόγους της γείτονας χώρας ήταν η Λέτσε που τον ήθελε έντονα και προφανώς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να δούμε αν θα μείνει στην κατηγορία.

Με το που ήρθε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο Σβαμπ κατέληξε ότι ήρθε στην κατάλληλη πόλη και δεν μπορούσε να χαλάσει το deal με τον ΠΑΟΚ. Πέραν από τη Λέτσε, τον ήθελε και η ΚΠΡ, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να πάει εκεί. Όταν γίνεσαι πατέρας τα σκέφτεσαι όλα, είχε πρόταση και από την Ραπίντ για να παραμείνει, αλλά τελικά πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάει να πάει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ τόνισα στον Σβαμπ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παλεύει κάθε χρόνο για το Πρωτάθλημα, αλλά και για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σβαμπ είναι 1000% επαγγελματίας. Του αρέσει η δουλειά, νοιάζεται για τους συμπαίκτες του, έχει το γκολ, κάθε χρονιά σημειώνει 8-12 τέρματα και είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτό. Είναι μια σωστή επιλογή για τον ίδιο. Σκοπεύει τέλη του μήνα να εγκατασταθεί η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Πέραν από το ποδόσφαιρο, τον ενδιαφέρει να γνωρίσει τον τρόπο ζωής των Ελλήνων, τον κόσμο και να ταυτιστεί μαζί τους. Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ. Αν αφήσουν τον Ρέμπε να κάνει τη δουλειά του και τον στηρίξουν, θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ