Νέες οδηγίες και μέτρα της ΚΟΕ εν όψει του Εθνικού πρωταθλήματος

Νέες οδηγίες και μέτρα της ΚΟΕ εν όψει του Εθνικού πρωταθλήματος

Τα σωματεία που θα μετάσχουν στο ενοποιημένο Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών / Γυναικών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε η ΚΟΕ.

Τα σωματεία που θα μετάσχουν στο ενοποιημένο Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών / Γυναικών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (5-6 Αυγούστου), ενημέρωσε ήδη (2/8) η ΚΟΕ με έγγραφο της, ως προς την αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό covid – 19, μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις της Πολιτείας.

Η σχετική επιστολή:

“Κύριε Πρόεδρε,

Για την επικείμενη διεξαγωγή του ενοποιημένου Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών και τις εν τω μεταξύ ανακοινώσεις των νέων μέτρων από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, σας γνωστοποιούμε τα εξής :

1. Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στους πιο πάνω αγώνες, πριν από την είσοδό τους στην εγκατάσταση, θα πρέπει να καταθέσουν σε ξεχωριστό, επικαιροποιημένο

α. το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου (για κολυμβητές-τριες, προπονητές και παράγοντες)

β. την Ιατρική Βεβαίωση των κολυμβητών-τριών και προπονητών που θα συμμετάσχουν

2. Σε κάθε αγωνιστική ενότητα το έντυπο εισερχομένων-εξερχομένων κολυμβητών-προπονητών-παραγόντων που μετέχουν στην συγκεκριμένη αγωνιστική ενότητα.

3. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, τόσο κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση, όσο και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτήν. Οι κολυμβητές-τριες θα την βγάζουν μόνο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και λίγο πριν σταθούν πίσω από τον βατήρα αναμένοντας την εκκίνηση του αγωνίσματος.

4. Όσα σωματεία δεν έχουν αποστείλει τα ονόματα των προπονητών και του συνοδού που θα συνοδεύουν τους κολυμβητές-τριες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα πρέπει να το πράξουν άμεσα. Επίσης όσοι έχουν ήδη αποστείλει, θα πρέπει να υπάρχει κάποια λογική αναλογία του αριθμού των προπονητών σε σχέση με τον αριθμό των συμμετεχόντων κολυμβητών-τριών, επανεξετάζοντας αυτόν, ειδάλλως θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε περικοπές, π.χ δεν είναι λογικό σωματείο που μετέχει με έναν αθλητή να δηλώνει 2 προπονητές. Η είσοδος θα επιτρέεπται μόνο σε όσους αναγράφονται στον κατάλογο που θα υπάρχει στους ελέγχοντες την είσοδο παράγοντες, κατόπιν ονομαστικού ελέγχου.

5. Είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση πετσέτας για την τοποθέτησή της πάνω στο κάθισμα, χωρίς αυτήν δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή του κολυμβητή-τρια στους αγώνες.

6. Τέλος και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι όσοι είναι σε αναμονή να καθίσουν μόνο στα καθίσματα που επιτρέπεται. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές οι οποίοι δεν πρέπει να περιφέρονται και να συγκεντρώνουν τους κολυμβητές-τριες δίπλα τους και να μην τους προτρέπουν να επιστρέψουν σε αυτούς μετά το αγώνισμά τους.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους για την τήρηση των πιο πάνω κανόνων, ιδιαίτερα αυτόν για τις αποστάσεις, ο οποίος είναι και ο δυσκολότερος.

Εαν, όμως, μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε ζωντανό αυτό το άθλημα, θα πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε στην υπάρχουσα κατάσταση. Πολλά βλέμματα θα είναι στραμένα πάνω στους αγώνες.

Για το Δ.Σ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ