ΑΕΚ : Έντονο ενδιαφέρον από Αραβία για Βέρντε

ΑΕΚ : Έντονο ενδιαφέρον από Αραβία για Βέρντε

Ο Ντανιέλε Βέρντε απασχολεί έντονα ομάδα από την Αραβία, η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε συζητήσεις, ενώ και ο ίδιος ο Ιταλός «ψήνεται».

Ο Ντανιέλε Βέρντε φέρεται πως απασχολεί και πάλι ομάδα από την Αραβία, όμως αυτή τη φορά η περίπτωση είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τον χειμώνα. Τότε η Αλ Αϊν είχε εκφράσει ενδιαφέρον όμως ο Ιταλός δεν έδειχνε ζεστός να μετακομίσει στην Ασία. Πλέον όμως φαίνεται να «ψήνεται».

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή τον Ιούλιο ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη χώρα για αυτή την υπόθεση. Το όνομα του συλλόγου δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να εξετάσει κάθε σοβαρή πρόταση που θα έρθει.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Ένωση περιμένει ακόμα και πρόταση τις επόμενες μέρες για τον Βέρντε. Σε περίπτωση που ο Ιταλός πράγματι αποχωρήσει με προορισμό την Αραβία, τότε είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση αντικαταστάτη, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να είναι ο παίκτης που ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του Ίλια Ίβιτς αλλά και του Μάσιμο Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ