Άρης : Στο στόχαστρο ο Σαούλ

Άρης : Στο στόχαστρο ο Σαούλ

Ο Άρης εξετάζει για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας την περίπτωση του Σαούλ Γκαρσία της Αλαβές

Ο Άρης μετά την άρση του ban από τη FIFA «τρέχει» αρκετές ανοιχτές υποθέσεις, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης κατά την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Οι κίτρινοι προσπαθούν να ενισχυθούν σε αρκετές θέσεις, με αυτή του αριστερού μπακ να είναι από τις πιο σημαντικές. Μπορεί ο Άρης να έχει συμφωνήσει με τον Χατζισαφί, ωστόσο εξετάζει και την περίπτωση ενός ακόμα ακραίου μπακ για την αριστερή πλευρά.

Ο παίκτης που έχει «γυαλίσει» στους κίτρινους για το αριστερό άκρο είναι ο Σαούλ Γκαρσία της Αλαβές. Πρόκειται για ένα επιθετικό μπακ με καλά χαρακτηριστικά που σε όλη του την καριέρα μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην Ισπανία.

Έχει περάσει κατά το παρελθόν από τη Λα Κορούνια, αλλά και τις Νουμάνθια, Τενερίφη και Χιρόνα, όπου είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο παίκτης πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλαβές, για να δοθεί εκ νέου δανεικός στη Ράγιο.

Ο Σαούλ έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Αλαβές και ο Άρης συζητά για δανεισμό του παίκτη, ο οποίος τη φετινή χρονιά είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ