Αρης : Περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σάκιτς

Αρης : Περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σάκιτς

Ο Αυστριακός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί από τους Κίτρινους.

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Αρη βρίσκεται ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο 29χρονος αμυντικός, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Αγγελος Χαριστέας, τα έχει βρει σε όλα με τους Κίτρινους και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αυστριακός δεξιός μπακ θα γίνει η πρώτη φετινή μεταγραφή του Αρη, με τον Σάκιτς να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από την Στουρμ Γκρατς. Ο έμπειρος άσος είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο τη σεζόν 2018-2019, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάκιτς πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, έχοντας 2 ασίστ σε 2.943 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της απολογιστικής συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Αγγελος Χαριστέας, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον Εμάνουελ Σάκιτς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ