ΠΑΟΚ : Το πλάνο του Φερέιρα με τα τρία σέντερ μπακ

ΠΑΟΚ : Το πλάνο του Φερέιρα με τα τρία σέντερ μπακ

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε με το… καλημέρα ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει να παίξει με τρεις σέντερ μπακ, όπως έκανε στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Την πρώτη τους προπόνηση στην Πορταριά έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αμπέλ Φερέιρα, πριν την έναρξη του προγράμματος, να εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν στους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Την ομάδα των «πορτοκαλί» απάρτιζαν οι: Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κούτσιας, ενώ στην ομάδα των «μαύρων» ήταν οι: Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Λημνιός, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Βέρνμπλουμ και Άκπομ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός προγράμματος έμειναν οι Πέλκας, Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Διαμαντής, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά και θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουν ρυθμούς και να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε με το… καλημέρα μάλιστα ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει να παίξει με τρεις σέντερ μπακ, αφού στο διπλό οι δύο ομάδες είχαν 3 στόπερ. Από τη μία οι Κρέσπο-Μάτος και Μιχαηλίδης κι από την άλλη οι Βαρέλα-Τσιγγάρας και Μιχάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ