Με 37 παίκτες η «πρώτη» του Παναθηναϊκού

Με 37 παίκτες η «πρώτη» του Παναθηναϊκού

Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης στο Κορωπί και το παρών θα δώσουν συνολικά 37 ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του την Πέμπτη στο Κορωπί και το παρών αναμένεται να δώσουν στις εγκαταστάσεις του τριφυλλιού όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Συνολικά λοιπόν θα βρίσκονται στην «πρώτη» 37 παίκτες, όμως στη συνέχεια θα προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις ο Τσάβι Ρόκα με τον Ντάνι Πογιάτος. Παίκτες όπως ο Μολό αλλά και άλλοι που δεν υπολογίζονται θα έχουν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για να δουν τι μέλλει γενέσθαι, ενώ οι υπόλοιποι θα περάσουν από το «ραντάρ» του Ισπανού προπονητή.

Αρχικά θα υποβληθούν όλοι σε τεστ κορωνοϊού και εν συνεχεία θα χωριστούν σε τρία γκρουπ για να υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ως το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα.

Αυτή τη στιγμή στο πράσινο ρόστερ υπάρχουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Βέλεθ, Πούγγουρας, Καραγιάννης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Μπεκ, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Φάουστο, Μολό, Κονάν, Σερπέζης, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Καμπετσής, Περέα, Σέχου και Καρλίτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ