Αγρίεψε ο Φερέιρα : «Όποιος δεν μπορεί υπάρχει και η Κ20»

Αγρίεψε ο Φερέιρα : «Όποιος δεν μπορεί υπάρχει και η Κ20»

Γκάζια από τον Αμπέλ Φερέιρα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχαμε το πρωί της Τετάρτης (5/8) με τον Πορτογάλο σε έντονο ύφος να τους λέει πως όποιοι δεν μπορούν υπάρχει και η Κ20.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο της Πορταριάς για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο καθώς είχε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης με το στενό συνεργάτη του Αμπέλ Φερέιρα, Ζοάο Μάρτινς, να δοκιμάζει τις αντοχές των παικτών του στα σπριντάκια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια κάποιων ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να τους μαζέψει σε μια άκρη του γηπέδου και να τους βάλει τις φωνές. «Όποιος δεν τρέχει ή δεν μπορεί, έχει και την επιλογή της Κ20…».

Ο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως θέλει να βλέπει όλους να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους γιατί τώρα, όπως είπε, μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπάκια, με τον συνεργάτη του Ζοάο Μάρτινς να σημειώνει διαρκώς: «Πρέπει να συνεχίζουμε να τρέχουμε ακόμα και όταν το μυαλό μας έχει κουραστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ