Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ξέρει και Ισπανικά ο Αχιλλέας...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Βόμβα στη Λίγκα: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και οι ομάδες χωρίς συμβόλαιο συμφώνησαν να μην ψηφίσουν την προκήρυξη της Super League εάν δεν βρουν τηλεοπτική στέγη.

Βόμβα στη Λίγκα: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος | to10.gr

Πραξικόπημα για ακόμα μια φορά στη Λίγκα από τις ομάδες της… παύλας, της συμμαχίας και των εχθρών του ίδιου του ποδοσφαίρου. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και οι ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο συναντήθηκαν και αποφάσισαν ότι δε θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της Λίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγαίνοντας κόντρα σε όσα όλοι μαζί αποφάσισαν στο πρόσφατο ΔΣ, οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Βόλου, Λαμίας, Ξάνθης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού συζήτησαν μόνοι τους θέλοντας να βάλουν… μπουρλότο σε όλο το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Βόλου, Λαμίας, Ξάνθης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού. Κι εκεί αποφάσισαν εντελώς μόνοι τους και χωρίς να ενημερώσουν τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού ότι δε θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της λίγκας. Με απώτερη επιδίωξη να επανέλθει η Σούπερ Λίγκα σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από τη σεζόν 2021-22.

Όπως, μάλιστα, διαρρέουν οι ιθύνοντες των «εφτά», επιθυμία τους είναι να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ίδιοι βάζουν… μπουρλότο στη λίγκα.

Με πρωτοστάτες τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τη… συμμαχία δηλαδή της παύλας. Των δύο ομάδων που δεν ήθελαν να ξεκινήσει και πάλι το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό και πήγαιναν κόντρα στην κοινή λογική.

Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, πως οι δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ αποφάσισαν μέσω non papers να διαρρεύσουν όλα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνάντηση που βάζει… βόμβα στα θεμέλια της Λίγκας.