«Ξεχωριστή περίπτωση ο Τσιμίκας»

«Ξεχωριστή περίπτωση ο Τσιμίκας»

Περιζήτητος παραμένει ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ακόμα ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό συνδέει το όνομα του διεθνή μπακ με τη Λίβερπουλ.

Δημοσιευμάτων συνέχεια για το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς ακόμα ένα δημοσίευμα σημειώνει ότι ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ έχει ολοκληρώσει εδώ και λίγες μέρες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και σιγά-σιγά ετοιμάζει τα μεταγραφικά της πλάνα. Η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για τους «κόκκινους», ο οποίος θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Άντριου Ρόμπερτσον.

Σε πρώτο πλάνο για την συγκεκριμένη θέση, σύμφωνα με την Melissa Reddy της «Independent», βρίσκεται ο Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης παραχωρείται με ένα όχι μεγάλο ποσό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στη λίστα των Πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται και ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεχώρισε για τις εμφανίσεις του στο Champions League και στο Europa League.

«Ο Τσιμίκας είναι η πιο ξεχωριστή περίπτωση, αλλά ο Λιούις δείχνει η πιο λογική επιλογή. Έχει εμπειρία στην Premier League και είναι διεθνής με τη Βόρεια Ιρλανδία, παρότι είναι 22 ετών», αναφέρεται μεταξύ άλλων για τον παίκτη των «ερυθρολεύκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ