Κοντά στον Αλμοέζ Αλί η ΑΕΚ (vid)

Κοντά στον Αλμοέζ Αλί η ΑΕΚ (vid)

Μία ανάσα από την απόκτηση του Αλμοέζ Αλί βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλμοέζ Αλί, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην επιθετική της γραμμή. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τη μορφή συνιδιοκτησίας, με τις δυο ομάδες να έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Σύμφωνα με την «Ώρα» οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ντουχαΐλ βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τους κιτρινόμαυρους να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ομάδας του 24χρονου ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι θα έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ η υπόθεση.

Ο 24χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, στην οποία είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, έχοντας 23 γκολ σε 43 παιχνίδια.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, ο Αλμοέζ Αλί που πέρσι είχε ψηφιστεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ασία, θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για τα τυπικά, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ