ΠΑΟΚ : Φυσική κατάσταση, τακτική, αλλά και πολλές απουσίες

ΠΑΟΚ : Φυσική κατάσταση, τακτική, αλλά και πολλές απουσίες

Άλλο ένα δύσκολο πρωινό είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα, αλλά και ασκήσεις τακτικής. Ταυτόχρονα ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τους Ροντρίγκο και Κρέσπο να μένουν στο γυμναστήριο

Ένα ακόμα πρωινό στο γήπεδο για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης ήταν αφιερωμένη και στη γυμναστική αλλά και στην τακτική.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρεξίματα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 7 Vs 7 με τζόκερ και στο φινάλε οι παίκτες έκαναν ατομική προπόνηση με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Δημήτρης Πέλκας και Ίνγκι Ίνγκασον έμειναν στο γυμναστήριο, όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση. Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στην πισίνα και ποδήλατο.

Η ομάδα υποβλήθηκε το πρωί σε τεστ για τον Covid-19 και περιμένει τα αποτελέσματα το βράδυ, ενόψει και του αυριανού φιλικού κόντρα στον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (07.08, 19:30).

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε και σήμερα πολλά τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι είναι αυτά που θέλει στο γήπεδο. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Πορταριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ