Πανιώνιος : Οι Πάνθηρες πήραν θέση για την αλλαγή του ΑΦΜ

Πανιώνιος : Οι Πάνθηρες πήραν θέση για την αλλαγή του ΑΦΜ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι είναι αντίθετοι με τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ξεκάθαρη θέση κατά της αλλαγής ΑΦΜ της ΠΑΕ Πανιώνιος πήραν με ανακοίνωσή τους οι Πάνθηρες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου προειδοποίησαν πως είναι αντίθετοι με τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ από την ΠΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν χωρίς χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Πανιωνίου:

«Η χθεσινή συνέλευση (όπως και όλες οι συνελεύσεις του Ιουλίου) στην Θύρα 3 είχε την αύρα που αναζητάμε να νιώθουμε σε όλο το Πανιώνιο φάσμα.

Πολυφωνία, σεβασμός, παραγωγή ιδεών, τοποθετήσεις καθαρών και αμόλυντων ανθρώπων με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον όχι το ατομικό.

Ειπώθηκαν πολλά και καλά. Το πιο ηχηρό όμως απ’ όλα που αποφασίστηκαν είναι το εξής :

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, ιδρύθηκε στις 14.9.1890, στην Σμύρνη. Έχει χρώματα μπλε και κόκκινο. Ο Δημητρός Δάλλας τον κράτησε στην ζωή, εν Αθήναις το 1922 και μέσω άλλων μας έδωσε την σκυτάλη.

Όποιος διανοηθεί να παίξει με την ιστορία του Συλλόγου μέσω αλλαγών ΑΦΜ και έδρας ή «τροποποιήσεων» σήματος και χρωμάτων, θα μας βρει ενωμένους εναντίον του.

Κοράκια και αρπακτικά του ποδοσφαίρου .. μακριά. Οι πτήσεις πάνω από τα κεφάλια μας είναι επικίνδυνες. Ο Πάνθηρας ζώο υπομονετικό, στρατηγικό και επιθετικό.

Να έχετε όλοι το νου σας …»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ