Η Super League 2 τον… χαβά της για την αναδιάρθρωση

Η Super League 2 τον… χαβά της για την αναδιάρθρωση

Παρά την κατηγορηματική στάση της Super League 1 για το ζήτημα του αριθμού των ομάδων, η Super League 2 επιμένει για αύξηση και ετοιμάζεται να φέρει το θέμα και πάλι στο προσκήνιο.

H Super League 2 επιμένει στο ζήτημα της αύξησης των ομάδων της πρώτης εθνικής κατηγορίας και όπως όλα δείχνουν, θα θίξει ξανά το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα θα πέσει στο… τραπέζι τόσο η πρόταση για 18 ομάδες στη Super League 1, που προτείνει η Super League 2, αλλά και το θέμα του αριθμού των ομάδων, που θ’ αγωνιστούν στα δύο μικρότερα επαγγελματικά πρωταθλήματα (16 στη Σούπερ Super League 2 και 14 στη Football League).

Η διάταξη για τα 3/4 των ψήφων που υπάρχει στο νόμο Αυγενάκη αποκλείει το ενδεχόμενο ανατροπής όσον αφορά τη Super League 1, αφού όπως φάνηκε και με την ψηφοφορία που έγινε στην ΕΠΟ για να μη γίνουν τα μπαράζ, είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν 12 ψήφοι σε σύνολο 17.

Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που τη Δευτέρα θα τελειώσει το θέμα για την προσφυγή της Ξάνθης και του Απόλλωνα κατά της διεξαγωγής των μπαράζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ