Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Γιαννιώτης! (pic)

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Γιαννιώτης! (pic)

Ο Αντρέας Γιαννιώτης γίνεται ξανά κάτοικος Περιστερίου, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να ανακοινώνει την παραχώρηση (με την μορφή δανεισμού) του Έλληνα γκολκίπερ στον Ατρόμητο.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέας Γιαννιώτης, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να ανακοινώνει την παραχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο 27χρονος γκολκίπερ μετά την θητεία του στο Ισραήλ και την Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς, επιστρέφει στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε πως ο Ελληνας γκολκίπερ παραχωρείται με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στους Περιστεριώτες.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας από τις Σέρρες θα υπερασπιστεί ξανά τα γκολπόστ της ομάδας του Κάναντι, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2017/2018, έχοντας καταγράψει 26 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιαννιώτης έχει περάσει και από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, ενώ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίστηκε σε 9 αναμετρήσεις.

Ο 27χρονος γκολκίπερ θα καταφθάσει στην χώρα μας και θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι στο Πήλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ