«Ο Γιαννούλης προτιμάει την Σεντ Ετιέν από την Μαρσέιγ»

«Ο Γιαννούλης προτιμάει την Σεντ Ετιέν από την Μαρσέιγ»

Οι Γάλλοι γράφουν για τη μάχη Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ και τονίζουν ότι ο Γιαννούλης προτιμάει τους Στεφανουά, που θα έχει μικρότερο ανταγωνισμό.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των γαλλικών ιστοσελίδων, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να αναφέρονται στη μεγάλη μάχη της Σεντ Ετιέν με την Μαρσέιγ, για την απόκτηση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, το «Lephoceen.fr» αναφέρει ότι οι δύο γαλλικές ομάδες παλεύουν για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού του Δικεφάλου του Βορρά, με την Σεντ Ετιέν να έχει προβάδισμα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, φέρεται να προτιμάει την επιλογή των Στεφανουά, όπου ο ανταγωνισμός θα είναι μικρότερος και θα είναι πιο εύκολο να βρει θέση στη βασική 11άδα.

«Ο Γιαννούλης δεν έχει ακόμα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη στιγμή που παρακολουθείται από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και η Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, μεταξύ της Σεντ Ετιέν και της Μαρσέιγ, ο ποδοσφαιριστής προτιμάει τους «πράσινους».

Και αυτό γιατί ο Έλληνας αμυντικός δεν είναι πολύ ζεστός σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Ζορντάν Αμαβί στην Μαρσέιγ (σ.σ. 26χρονος Γάλλος αμυντικός), καθώς θα έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ στη Σεντ Ετιέν δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ