Παίκτης της ΑΕΚ ο Ιατρούδης (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ ο Ιατρούδης (pic)

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Ιατρούδη. Με το «17» στην πλάτη ο 21χρονος.

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Γιάννης Ιατρούδης. Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Πέταρ Καρακλάιτς, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα και τον 21χρονο Γιάννη Ιατρούδη. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο την τρίτη τους μεταγραφική κίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Ένωση να έχει κάνει δικό της από καιρό και τον Μπράιτ Ενομπακάρε.

O Έλληνας παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, κατέφθασε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Ο 21χρονος παίκτης επέλεξε το νούμερο 17 στην κιτρινόμαυρη φανέλα.

Να σημειωθεί, πως ο νεαρός επιθετικός αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, όπου σε 64 αναμετρήσεις είχε 12 γκολ και 5 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 17!

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 2 Φεβρουαρίου 1999 ο Ελληνας νεαρός επιθετικός αποτελεί γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη με τον οποίο έχει ήδη συμμετάσχει σε τρεις σεζόν στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με συνολικά 64 αγώνες και 12 γκολ.

Τη σεζόν 2018-19 αναδείχτηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας στα βραβεία του ΠΣΑΠ, ενώ οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης τον έφεραν τον Μάρτιο του 2019 στην Εθνική Ελπίδων με την οποία έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Την ίδια σεζόν κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Κύπελλο Ελλάδας με έξι γκολ σε οχτώ αγώνες βρίσκοντας δίχτυα στα ματς με Ερμή Αμυνταίου, ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης!

Γιάννη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Καλή επιτυχία σε αυτό το πολύ μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!

👉Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Ελληνας διεθνής επιθετικός, Γιάννης Ιατρούδης! ✔️Γιάννη, καλωσόρισες στην οικογένεια της…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ