Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Γκανέα, αλλά…

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Γκανέα, αλλά…

Οι Ρουμάνοι έβαλαν την ΑΕΚ στο κόλπο για την απόκτηση του Κριστιάν Γκανέα, με την Ένωση όμως να μην ασχολείται με την περίπτωσή του.

Βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μείνει μόνο με τον Έλντερ Λόπες, «χτενίζοντας» την αγορά, με τον Μανουέλ Ινσούα να είναι το πρώτο όνομα στην λίστα για να καλύψει την τρύπα.

Ένα νέο όνομα που προέκυψε για την ΑΕΚ είναι του  Κριστιάν Γκανέα. Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Βιτορούλ της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, το ρουμάνικο digisport.ro τονίζει πως «ο Γκανέα επέστρεψε στο Μπιλμπάο, μετά τον δανεισμό του στη Βιτορούλ, αλλά οι πιθανότητες να συνεχίσει στην Ισπανία είναι ελάχιστες. Μία νέα περιπέτεια θα ξεκινήσει για τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή… Οι πληροφορίες του DigiSport, αναφέρουν ότι ο Γκανέα (κοστολογείται 800.000 ευρώ!) έγινε στόχος της ΑΕΚ».

Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις συγγενικού προσώπου του παίκτη, όπου τονίζει: «Δεν υπάρχει ακόμη σαφής προσφορά, αλλά η ΑΕΚ Αθηνών ψάχνει αριστερό μπακ και ο Κρίστι έχει γίνει ένας από τους στόχους της. Υπάρχουν επαφές γι’ αυτόν».

Οι Ρουμάνοι έμπλεξαν λοιπόν την ΑΕΚ, με την Ένωση όμως μέχρι σήμερα να μην έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ