Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

Πρώτο φιλικό για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι το πρόσωπο του αγώνα για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο Πήλιο, κάνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να έρχεται ισόπαλη (0-0) με το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι.

Στο ματς των δυο ομάδων, ξεχώρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Στέφαν Σβαμπ. Μοιραίος για το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα ο Σφιντέρσκι που αστόχησε από τα 11 βήματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Πολωνός εκτέλεσε το πέναλτι, με τον Θεοδωράκη να λέει όχι, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο γκολκίπερ του Ατρόμητου αρνήθηκε και πάλι το γκολ  στον επιθετικό των «ασπρόμαυρων».

Ήταν το πρώτο ματς (έστω και ανεπίσημο) για τον Νταμίρ Κάναντι, στην επιστροφή του στον πάγκο των Περιστεριωτών. Ασφαλώς και οι δυο προπονητές δοκίμασαν τακτικές και πρόσωπα στον αγώνα του Πανθεσσαλικού.

‘Όπως προείπαμε, πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σβαμπ για τον ΠΑΟΚ, με τον Αυστριακό να έχει αρκετή δουλειά στον άξονα. Γενικά, η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις με τις ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Στο 15’ ο Ραμπέλο έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Ζίφκοβιτς, ενώ στο 88΄ υπήρξε η φάση με το χαμένο πέναλτι του Σφιντέρσκι.

Ατρόμητος: Μανδάς (46′ Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66′ Αθανασίου), Ρισβάνης(Ζάννης 90′), Μπουσούλατζιτς (46′ Ούμπιδες), Γιακουμάκης (46′ Κωτσόπουλος), Γκάλο (66′ Νταβιώτης), Σόλομον (46′ Νάτσος), Ραμπέλο (Τριμάτης), Μανούσος (46′ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Διαμαντής, Τσαούσης (Μπαλογιάννης 70′), Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σφιντέρσκι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ