ΠΑΟΚ : Τελευταίες προπονήσεις στην Πορταριά

ΠΑΟΚ : Τελευταίες προπονήσεις στην Πορταριά

Τις τελευταίες προπονήσεις στην Πορταριά θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στην βάση τους τη Δευτέρα (10/8) μετά το φιλικό με την ομάδα του Βόλου.

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά από μια εβδομάδα παραμονής τους στην Πορταριά. Αυτό χρονικά θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα και αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι Ασπρόμαυροι με την ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο μαγευτικό Πήλιο οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές βοηθώντας τους παίκτες να αντέξουν των υψηλό ρυθμό των προπονήσεων.  Μετά το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, η αποστολή του Δικεφάλου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ αναζητούνται ομάδες για την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ελπίζει ότι θα έχει τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του και τους Δημήτρη Πέλκα και Ινγκι’Ινγκασον, οι οποίοι μέχρι χθες ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει την επάνοδο και του Ροντρίγκο Σοάρες, αλλά και την επιστροφή του Στοχ, που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπως και του δεύτερου παίκτη της ομάδας.

Αντίθετα, αργεί η επάνοδος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τόσο του Ντόουγκλας Αουγκούστο, όσο και του Γιόζιπ Μίσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ