Άρης : Ο Κότσαρης προ των… εστιών του «Βικελίδης»

Άρης : Ο Κότσαρης προ των… εστιών του «Βικελίδης»

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις με τον Κώστα Κότσαρη στον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη ισχυρίζονται ότι με τον 24χρονο τερματοφύλακα έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία και τον περιμένουν την Κυριακή (9/8) για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κότσαρης δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Άρη προσέγγισαν αμέσως τον Κώστα Κότσαρη. Στο πρόσωπο του Κότσαρη βλέπουν ένα εξαιρετικό back-up του Χούλιαν Κουέστα και όχι μόνο…

Ο Κότσαρης έχει τις προδιαγραφές να εξελιχτεί στο «νούμερο ένα» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για πολλά χρόνια, αρκεί να μην τραυματιστεί. Αντίστοιχα, ο Κότσαρης θεωρεί τον Άρη ως ευκαιρία, αφού ο Κουέστα είναι επιρρεπής στα λάθη και δεν θεωρείται αμετακίνητος από την ενδεκάδα.

Από το Τριφύλλι δεν θα προβάλλουν εμπόδια στον Κότσαρη, αφού του έχουν δώσει το ελεύθερο να βρει ομάδα. Συνεπώς, συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε ο Κότσαρης να ενταχτεί στο δυναμικό του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ