Βέρνμπλουμ : «Θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό»

Βέρνμπλουμ : «Θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό»

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Πόντους Βέρνμλπουμ μίλησε για τις φιλοδοξίες του στο μέλλον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και το μέλλον του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Σουηδός αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα καθώς κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόσο αθλητικά όσο και ψυχολογικά.

Σε δηλώσεις του στο «PAOK TV» αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Βόλο τόνισε: «Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό».

«Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος αλλά νιώθω… νεκρός. Είναι πολύ σκληρή η προετοιμασία. Φυσικά όμως είμαι χαρούμενος, είμαι πίσω και έπαιξα. Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και έπαιξα με αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι που έχει σημασία. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Υπήρχαν πολλά λάθη κυρίως σε θέματα τεχνικής. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά δεν έχει σημασία. Είναι το πρώτο παιχνίδι, έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά μέχρι τώρα στην προετοιμασία και ελπίζω να γινόμαστε καλύτεροι με τον καιρό όσο προχωράμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ