Στον Ολυμπιακό το «διαμάντι» από την Κύπρο: Έκλεισε τον Τίτο Προκοπίου (vid)

Στον Ολυμπιακό το «διαμάντι» από την Κύπρο: Έκλεισε τον Τίτο Προκοπίου (vid)

To10.gr σας είχε προϊδεάσει για τις προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και ο Τίτος Προκοπίου έκλεισε στους ερυθρόλευκους.

Η μεταγραφή ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της Κύπρου, για την οποία σας είχε ενημερώσει to10.gr είναι πλέον γεγονός για τον Ολυμπιακό. Και το όνομα αυτού… Τίτος Προκοπίου. Ένας 16χρονος ποδοσφαιριστές, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Κύπρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Πριν από λίγες μέρες σας ενημερώσαμε για το «παιδομάζωμα» που επιχειρεί ο Ολυμπιακός και δεν αφορά μονάχα τα ταλέντα της Ελλάδας. Και στο πλαίσιο αυτό αποκτά τον Προκοπίου, που θα ενισχύει τη δεύτερη ομάδα.

Με τον Ολυμπιακό να βγαίνει νικητής στη «μάχη» για τον παίκτη, καθώς τον παρακολουθούσαν στενά η ιταλική Τορίνο και η γερμανική Λειψία.

Ο Προκοπίου ήταν πρώτος σκόρερ τα δύο τελευταία χρόνια της δεύτερης ομάδας του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε ορισμένα παιχνίδια και με την πρώτη ομάδα, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά συχνά οι προπονητές του τον χρησιμοποιούν και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ