Επίσημη κρούση στη Σεντ Ετιέν για Τράουκο – Στο τραπέζι και ο Πέδρο Ρεμπόσο (Vids)

Επίσημη κρούση στη Σεντ Ετιέν για Τράουκο – Στο τραπέζι και ο Πέδρο Ρεμπόσο (Vids)

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε επίσημα για τον Μιγκέλ Τράουκο από τη Σεντ Ετιέν. Πρόταση και για τον Ρεμπόσο. Τα «όχι» του Ολυμπιακού για τον Τσιμίκα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Όχι μόνο επειδή ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού να τον έχουν στο στόχαστρό τους. Αλλά και επειδή δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Λεονάρντο Κούτρης, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί τον Φεβρουάριο. Με το όνομα του Μιγκέλ Τράουκο να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας. Και όχι μόνο…

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις συζητήσεις για τον Τράουκο. Ηδη έγινε επίσημου κρούση στη Σεντ Ετιέν και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή. Επιβεβαιώνοντας πως, τόσο η διοίκηση όσο και το τμήμα σκάουτινγκ και ο προπονητής έχουν ανάψει το πράσινο φως για τον 26χρονο διεθνή μπακ με την εθνική Περού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τα έχει βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Για να το θέσουμε πιο σωστά, έχει πλήρη εικόνα των απαιτήσεων του παίκτη και είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Ενώ ο Τράουκο είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο όπως οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και με την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και να παίξει στους ομίλους του Champions League.

Η Σεντ Ετιέν έχει θέσει τον πήχη στα 2.000.000 €, χρήματα με τα οποία κοστολογούσε τον ποδοσφαιριστή και όταν συζήτησε με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Εντούτοις, υπάρχουν συζητήσεις, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Χωρίς, βεβαίως, να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βιαστεί. Ή δεν θα ασχοληθεί με κάποια άλλη περίπτωση.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΔΡΟ ΡΕΜΠΟΣΟ

Εξάλλου, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει τις τελευταίες ημέρες και ένα νέο όνομα αριστερού μπακ. Ο λόγος για τον Πέδρο Ρεμπόσο. Ο 25χρονος διεθνής ακραίος αμυντικός πέρασε τη φετινή σεζόν ως δανεικός από την Γκινγκάμπ στην Μπεσίκτας. Έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Μπενφίκα, με γεμάτες σεζόν, τόσο στη χώρα του όσο και στη Γαλλία.

Ο Ρεμπόσο αγοράστηκε από την Γκινγκάμπ το καλοκαίρι του 2017 και δεν άργησε να πάρει φανέλα βασικού. Σε δύο χρόνια πραγματοποίησε 68 συμμετοχές (με 14 ασίστ) στη Ligue 1, ενώ πέρυσι, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του, η Μπεσίκτας τον απέκτησε ως δανεικό, με «ενοίκιο» 400.000 € και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2.5 εκατ. ευρώ, μόλις συμπλήρωνε 20 επίσημες συμμετοχές. Εντούτοις, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της, η τουρκική ομάδα σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί στις 19 Ιανουαρίου, όταν συμπλήρωσε 18 συμμετοχές. Καθώς εάν συμπλήρωσε 20 συμμετοχές, δεν θα μπορούσε να καλύψει την οψιόν και κινδύνευε με επιβολή ποινικής ρήτρας από τους Γάλλους!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η πώληση του Κώστα Τσιμίκα δεν θα είναι εύκολη. Οποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει πάνω από 15.000.000 €. Εάν ο Ολυμπιακός ήθελε να τον δώσει ακόμη και με αυτά τα χρήματα, θα το είχε κάνει. Θυμίζω ότι η Νις είχε ακουμπήσει το συγκεκριμένο ποσό (12+3).

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον «Τσίμι». Είναι επίσης γεγονός ότι ακόμη και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ασχοληθεί προσωπικά με την περίπτωσή του. Ενώ ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ έχει μιλήσει πολλάκις με ανθρώπους που γνωρίζουν τα πάντα για τον 24χρονο μπακ. Και για αυτόν τον λόγο οι Reds είναι πολλοί ζεστοί για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, έχουν «ταβάνι» τα 12-13 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Ποσό που μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ η Λέστερ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τσίλγουελ στην Τσέλσι. Με τις «αλεπούδες» να είναι δυνατός «παίκτης» στην υπόθεση.

Ωστόσο, εκείνη που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα έως τώρα δεν είναι άλλη από τη Σεβίλλη. Η ισπανική ομάδα έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη και τις φετινές εμφανίσεις του παίκτη του Ολυμπιακού. Με τον τεχνικό της διευθυντή, τον περίφημο Μόντσι, να έχει απευθείας επαφή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης, των απαιτήσεων του συλλόγου, αλλά και του παίκτη. Και σύντομα, μπορεί να προκύψουν νεότερα…

Αν και η αλήθεια είναι πως τώρα που ολοκληρώνεται η σεζόν, τώρα αρχίζουν να εμφανίζονται κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Με τον Ολυμπιακό να μην βιάζεται να δώσει τον βασικό του αριστερό μπακ. Και αυτό έχει να κάνει και με τις προσθήκες. Οπότε ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ