Αντερλάν Σάντος για «Σερίφης» στην άμυνα του Ολυμπιακού

Αντερλάν Σάντος για «Σερίφης» στην άμυνα του Ολυμπιακού

Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Ρίο Αβε, Αντερλάν Σάντος, στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την άμυνα. Τι αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν αρκετούς παίκτες στη συγκεκριμενη θέση, αλλά είναι γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε έναν ακόμη στόπερ πρώτης γραμμής για το κέντρο της άμυνάς του. Με τον Αντερλάν Σάντος να έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

Ο 31χρονος (09/4/1989) κεντρικός αμυντικός της Ρίο Αβε, με το παρατσούκλι «Σερίφης», αποτελεί έναν από τους διαχρονικούς μεταγραφικούς στόχους του προπονητή του Ολυμπιακού και φαίνεται ότι και φέτος το όονομά του υπάρχει στη λίστα του. Και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Σάντος πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν φέτος με τη Ρίο Αβε. Ηταν ένας από τους καλύτερους στόπερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, κατακτώντας την 5η θέση.

Ο ύψους 1.93 μ.  κεντρικός αμυντικός είχε συνολικά 34 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρίο Αβε, αναδείχθηκε τρεις φορές μέλος της κορυφαίας 11άδας της αγωνιστικής στη Liga NOS και έδειξε ότι η επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά τη μονοετή εμπειρία στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, τον αναζωογόννησε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αλ-Αχλί άφησε ελεύθερο τον Βραζιλιάνο στόπερ, με τον τελευταίο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2022 με τη Ρίο Αβε. Με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει πως από τη νέα σεζόν θέλει να βάλει στην τριάδα των αρχηγών τον έμπειρο στόπερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα A Bola, αυτή τη στιγμή η Ρίο Αβε δεν δείχνει διάθεση να συζητήσει για την αποχώρησή του. Ωστόσο, τονίζεται ότι ο Αντερλάν Σάντος είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς προτιμά την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Διότι όλοι οι αμυντικοί που διαθέτει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του είναι δεξιοπόδαροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ