Εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της Άντερλεχτ ο Βράνιες

Εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της Άντερλεχτ ο Βράνιες

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή των «μωβ» για τη σημερινή (9/8) αναμέτρηση. Μια κίνηση που ίσως να δείχνει εξελίξεις στην υπόθεση του με την ΑΕΚ.

Η Άντερλεχτ ρίχνεται σήμερα (9/8) στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος, με τον τεχνικό των «μωβ», Φρανκ Βερκαουτερεν να αφήνει εκτός αποστολής τον Βράνιες για το ματς με την Μέχελεν.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δε θα δώσει το παρών στον πρώτο επίσημο αγώνα της ‘Αντερλεχτ και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο σίριαλ με την ΑΕΚ.

Είναι γνωστό, πως ο Βράνιες θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει, ενώ και η Ένωση τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον βελγικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 30 χρονος στόπερ προχώρησε και σε ένα ποστάρισμα στα social media, που υποδήλωνε… επιστροφή στην ΑΕΚ. Αναμφίβολα, η φωτογραφία που ανήρτησε ο Βράνιες ήταν ένα μήνυμα για τη συνέχεια. Όπως μήνυμα για τον ίδιο και την Ένωση, ήταν το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Μέχελεν. Μένει να φανεί, αν φτάνουμε στο τελευταίο… επεισόδιο του σίριαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ