ΑΕΚ : Αρνητικά και τα δύο τεστ κορωνοϊού

ΑΕΚ : Αρνητικά και τα δύο τεστ κορωνοϊού

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, με τα τεστ των «κιτρινόμαυρων» για τον νέο κορωνοϊό να βγαίνουν αρνητικά. Ξεκινάει αύριο (10/8) η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

«Καθαροί» βγήκαν από τον διπλό έλεγχο, άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Στην Ένωση περίμεναν τα αποτελέσματα των τεστ για τον νέο κορωνοϊό, για να ξαναπιάσουν και πάλι δουλειά στα Σπάτα. Τα αποτελέσματα βγήκαν το απόγευμα (10/8) και όλοι είναι αρνητικοί στον νέο κορωνοϊό.

Ετσι και επίσημα, αύριο (10/8, 19:30) η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρόγραμμα της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα περιλαμβάνει μονή προπόνηση τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη.

Να σημειωθεί, πως το πρωί της Δευτέρας και της Τρίτης είναι προγραμματισμένα τα εργομετρικά τεστ και οι μετρήσεις που θα υποβληθούν οι παίκτες της Ένωσης.

Παράλληλα, από την Πέμπτη το πρωί, ο Δικέφαλος θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φυσικά, στο ξενοδοχείο θα βρεθούν και όλα τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» staff.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ