Στροφή στην τακτική και δοκιμές για το φιλικό με το Βόλο

Στροφή στην τακτική και δοκιμές για το φιλικό με το Βόλο

Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (9/8) ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική. Με δύο διαφορετικές 11αδες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου.

Μετά την πρωινή γυμναστική, το απόγευμα της Κυριακής (09.08) πήρε σειρά η τακτική, ενόψει και της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή και δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo, στη συνέχεια παιχνίδι με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ το τελευταίο μέρος περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Το ένα που συνέθεταν οι αμυντικοί δούλεψε στη μεταφορά μπάλας και τις σέντρες και το άλλο δούλεψε στις επιθετικές κινήσεις και τα τελειώματα. Μόνο οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προπόνησης. Οι δύο Βραζιλιάνοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραταχθεί και στα δύο ημίχρονα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, σύμφωνα με όσα δοκίμασε στο οικογενειακό διπλό. Στην πρώτη θα δούμε τον Μελίσσας να κάθεται κάτω από τα. Μπροστά του θα έχει τον Κρέσπο ως κεντρικό στόπερ, αριστερά τον Τσιγγάρα και δεξιά τον Ίνγκασον.  Μπροστά και δίπλα στον Σβαμπ αυτή τη φορά είναι ο Εσιτι. Αριστερά ως φουλ μπακ θα είναι ο Μπαλογιάννης και δεξιά ο Λημνιός. Στην επίθεση ο Σφιντέρσκι με τους Πέλκα και Τζόλη δίπλα του.

Στην δεύτερη ενδεκαδα θα ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια. Τους τρεις στόπερ θα δούμε τον Βαρέλα στο κέντρο, τον Μιχάι δεξιά και τον Μιχαηλίδη αριστερά. Ο Ελ Καντουρί στα χαφ με τον Βέρνμπλουμ. Δεξιά ως φουλ μπακ ο Μάτος και από τα αριστερά ο Γιαννούλης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ακπομ με τους Κούτσια και Ζαμπά στα άκρα. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Βράκα που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και προπονείται από το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα (10.08)  Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:00, το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στις 19:00 και μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα την παρακολουθήστε ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube αλλά και από την καινούργια πλατφόρμα του PAOK TV (https://tv.paokfc.gr/), εντελώς δωρεάν.

Την Τρίτη (11.08) το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19 και θα έχει ρεπό την υπόλοιπη μέρα, ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (12.08) στη Νέα Μεσημβρία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ