ΑΕΚ : Το «καυτό» διήμερο του Ινσούα

ΑΕΚ : Το «καυτό» διήμερο του Ινσούα

Η ξεκάθαρη στάση της ΑΕΚ προς τον Αργεντινό άσο και τον αδερφό του, ο λόγος της… καθυστέρησης και η αισιοδοξία πως μέχρι αύριο, η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Στο πλέον καθοριστικό τους σημείο έχουν μπει οι επαφές της ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα, με φόντο τη συμφωνία των δύο πλευρών προκειμένου ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Η Ένωση έχει επί της ουσίας καλύψει τα «θέλω» του παίκτη εδώ και αρκετές μέρες. Ωστόσο η πλευρά του παίκτη προέβαλλε τα τελευταία 24ωρα κάποιες επιπλέον απαιτήσεις, αλλά και ορισμένες τροποποιήσεις σε λεπτομέρειες των όρων του συμβολαίου.

Αυτό έφερε μια μικρή καθυστέρηση στο όλο ζήτημα, ωστόσο πλέον η… μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Ινσούα. Η ΑΕΚ ικανοποίησε και τα όσα ζήτησε ο Αργεντινός αμυντικός στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν και πλέον περιμένει από τον ίδιο, να επικυρώσει τη συμφωνία και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Στην Ένωση περίμεναν την παραπάνω εξέλιξη μέσα στο σαββατοκύριακο, όμως αυτό δεν συνέβη. Ο Ινσούα επιδιώκει όπως φαίνεται να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμα, πριν αποδεχθεί οριστικά την πρόταση της ΑΕΚ. Κάτι που σχετίζεται πιθανότατα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει και θέλουν την Οσασούνα, αλλά και μία ακόμα ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα, να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ ωστόσο δεν σκοπεύει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία και θέλει το όλο ζήτημα να κλείσει άμεσα. Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Μιας και σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ακόμα και να εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργεντινού άσου, στρέφοντας το ενδιαφέρον της σε κάποια άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Θυμίζουμε πως οι Κιτρινόμαυροι είχαν προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό μπακ Αντόνιο Λούνα, ενώ φαίνεται να έχουν «ψαχτεί» και για τον Γιαν Μπορίλ, της Σλάβια Πράγας, μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ