«Άρης και Πογκόν κατέθεσαν πρόταση για Σαντίκου»

«Άρης και Πογκόν κατέθεσαν πρόταση για Σαντίκου»

Οι Ισπανοί στέκονται στο ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Αλβανό επιθετικό. Όπως τονίζουν, τόσο οι «κίτρινοι», όσο και η πολωνική ομάδα θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 29χρονο.

Ο Άρης προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να ενισχυθεί, έτσι ώστε να φανεί ακόμα πιο δυνατή την καινούρια σεζόν.

Οι «κίτρινοι» έχουν στην μεταγραφική τους λίστα εδώ και καιρό, τον Αλβανό επιθετικό της Λεβάντε, Αρμάντο Σαντίκου. Ο 29χρονος ανήκει στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας, αλλά αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Λουγκάνο, ενώ στο δεύτερο στην Μάλαγα, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Εκεί πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας 13 τέρματα σε 34 συμμετοχές.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Marca , κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον του Άρη για τον Σαντίκου, τονίζοντας πως τόσο η ομάδα του Ένινγκ όσο και η πολωνική Πογκόν έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον 29χρονο επιθετικό.

«Ο Αλβανός επιθετικός έφτασε στην Ισπανία τον Ιανουάριο του 2018 αλλά ήταν άτυχος. Αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και το μέλλον του ήταν αμφίβολο. Κατέληξε στη Μάλαγα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παρότι ήταν άγνωστος, εκτόξευσε την αξία του. Η Λεβάντε είχε πληρώσει εκατομμύρια (2.5 εκατ. ευρώ) στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά είδε την αξία του παίκτη να υποχωρεί. Πλέον το κλαμπ προσπαθεί να επωφεληθεί λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζει η αξία του παίκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εκεί μάλιστα στέκεται στο ότι… «ο Άρης και η Πογκόν έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι η Λεβάντε προσπαθεί να επωφεληθεί λόγω των 13 γκολ που σημείωσε πέρσι ο παίκτης με τη Μάλαγα». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ