ΑΕΚ : Τέλος Ινσούα και Βράνιες

ΑΕΚ : Τέλος Ινσούα και Βράνιες

Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τους Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες.

Η ΑΕΚ εξέταζε τις επιλογές των Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Ωστόσο οι δύο επιλογές φαίνεται πως παγώνουν για την Ένωση. Η καθυστερημένη απάντηση από την πλευρά του Ινσούα, αλλά και αυτή της Άντερλεχτ για την υπόθεση του Βράνιες στρέφουν τους «κιτρινόμαυρους» σε εναλλακτικές περιπτώσεις αμυντικών.

Στην περίπτωση του Αργεντινού αριστερού μπακ, η συμφωνία ήταν σχεδόν τελειωμένη. Ωστόσο ο αδερφός και μάνατζερ του 29χρονου καθυστερούσε να δώσει απάντηση χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ως εκ τούτου, για να ανατραπούν τα δεδομένα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει κάποια πολύ άμεση απάντηση με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε η ΑΕΚ δεν θα έχει κλείσει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε ό, τι αφορά τώρα τον Βόσνιο σέντερ μπακ, ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να έχει έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ομάδας. Η Άντερλεχτ παίζει το δικό της παιχνίδι τακτικής και καθυστερεί να απαντήσει σχετικά με την παραχώρηση του Βράνιες. Η Ένωση δεν μπόρεσε να περιμένει άλλη καθυστέρηση και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση βασικού κεντρικού αμυντικού. Σε περίπτωση που η Άντερλεχτ δώσει γρήγορη απάντηση, οι «κιτρινόμαυροι» θα επανεξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ