Άρης : Πρώτη συγκέντρωση και τεστ για τον κορωνοϊό

Άρης : Πρώτη συγκέντρωση και τεστ για τον κορωνοϊό

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το απόγευμα της Δευτέρα (10/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος οι διακοπές για τον Άρη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πραγματοποιεί την πρώτη της… μάζωξη.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης η πρώτη συγκέντρωση των Κιτρίνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ένιγνκ υποβλήθηκε –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι φωτογραφίες της ομάδας από τη συγκέντρωσή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📸: Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. 👉 Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου… 💛🖤🏟🤜🤛 #ARISFC #VamosARIS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ