«Δίνει παίκτες στον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο η Μπόκα»

«Δίνει παίκτες στον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο η Μπόκα»

Η Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο.

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο για έναν ακόμη χρόνο και γι’ αυτό βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το «TNT Sports», η Μπόκα εξετάζει δύο ενδεχόμενα για να διαπραγματευτεί με τους «ερυθρόλευκους».

Το πρώτο είναι να δώσει στον Ολυμπιακό ενοίκιο 250.000 ευρώ για τον δανεισμό του, αν και οι Πρωταθλητές Ελλάδας ζητούν 300.000 ευρώ.

Το δεύτερο είναι να υπάρξει ανταλλαγή παικτών με τους Πρωταθλητές Αργεντινής να προσφέρουν έναν εκ των Λεονάρντο Γιάρα, Βάλτερ Μπου και Ματέο Ρετέγι ως αντάλλαγμα για τον Σολδάνο.

Ο Γιάρα είναι 29χρονος δεξιός μπακ και επέστρεψε πέρυσι μετά από τον δανεισμό του στην DC United. Φέτος είχε μόνο 1 συμμετοχή με την Μπόκα. Συνολικά έχει 2 γκολ σε 73 συμμετοχές με τους Αργεντινούς.

Ο Μπου είναι 27χρονος επιθετικός ο οποίος βρισκόταν και στις ακαδημίες της ομάδας. Τη φετινή σεζόν πέτυχε 5 γκολ σε 20 συμμετοχές ενώ πέρασε επίσης από τη Βιτόρια της Βραζιλίας, την Λα Καλέρα της Χιλής και την Ουνιόν της Αργεντινής.

Ο Ρετέγι είναι 21χρονος επιθετικός και φέτος πέτυχε 4 γκολ σε 18 συμμετοχές. Ήταν κι αυτός παίκτης των ακαδημιών της Μπόκα, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός για μισή σεζόν στην Εστουδιάντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ