ΑΕΚ : Ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν (pics)

ΑΕΚ : Ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν (pics)

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Επιστροφή στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στα Σπάτα για την «πρώτη» ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα να έχει βγει αρνητική στο διπλό τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε την Παρασκευή και την Κυριακή.

Παίκτες και Καρέρα έπιασαν δουλειά την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες των «κιτρινόμαυρων» από την πρώτη τους προπόνηση.

Νέα πρόσωπα στον Δικέφαλο, αποτελούν οι Ενομπακάρε, Καρακλάιτς και Ιατρούδης, που αποκτήθηκαν από την ΑΕΚ για τη καινούρια σεζόν. Το πρόγραμμα της Ένωσης περιλαμβάνει μονή προπόνηση τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη.

Παράλληλα, από την Πέμπτη το πρωί, ο Δικέφαλος θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φυσικά, στο ξενοδοχείο θα βρεθούν και όλα τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» staff.

 

Στιγμές από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στα Σπάτα για τη σεζόν 2020/21#aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #preseason2020_21 #staysafe

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ