ΑΕΚ : Χωρίς πέντε παίκτες η πρώτη προπόνηση

ΑΕΚ : Χωρίς πέντε παίκτες η πρώτη προπόνηση

Πέντε «κιτρινόμαυροι» δεν πρόλαβαν να κάνουν τα τεστ Covid της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν μέρος στη σημερινή (10/8) προπόνηση.

Επιασαν δουλειά οι παίκτες της ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να επιστρέφει στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας… απώλειες. Συγκεκριμένα, πέντε παίκτες δεν πρόλαβαν να κάνουν τα τεστ Covid της Παρασκευής με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν μέρος στη σημερινή (10/8) προπόνηση.

Βάσει πρωτοκόλλου, οι συγκεκριμένοι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, δεν μπορούσαν να προπονηθούν καθώς ανέμεναν τα αποτελέσματα και των δεύτερων τεστ που έκαναν σήμερα (10/8) για να έχουν διπλό έλεγχο και τα οποία βγήκαν  αρνητικά κι αυτά. Έτσι, ο κόουτς Μάσιμο Καρέρα θα τους έχει στις προπονήσεις κανονικά από αύριο.

Το πρόγραμμα της Ένωσης περιλαμβάνει μονή προπόνηση τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργομετρικές εξετάσεις.

Παράλληλα, από την Πέμπτη το πρωί, ο Δικέφαλος θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φυσικά, στο ξενοδοχείο θα βρεθούν και όλα τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» staff.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Αύριο και μεθαύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στα Σπάτα. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις επτά το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ