«Πρόταση δύο εκατομμυρίων του Ολυμπιακού για τον Τζόναθαν Σίλβα»

«Πρόταση δύο εκατομμυρίων του Ολυμπιακού για τον Τζόναθαν Σίλβα»

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει τη Λεγανές και τις έχουν προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα κάνοντας πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στη Λεγανές για να τον κάνει δικό του!

Ο Αργεντινός μπακ φέρεται να είναι ο υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Έλληνα τεχνικού ο οποίος θα είναι παίκτης του Γιούργκεν Κλοπ στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, με τα ισπανικά Μέσα να τονίζουν ότι «παίζει» δυνατά για τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ρόμα και έπαιξε 33 παιχνίδια στην Primera Division με την Λεγανές.

Από τη στιγμή όμως που έπεσε κατηγορία ανοίγει ο δρόμο για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να τον κάνει δικό του. Βέβαια στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως στις εναλλακτικές του Ολυμπιακού είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος μπακ της Μονακό, Ζόρζε και ο… πρώην Άρτουρ Μασουακού, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ.

Ο Τζόναθαν Σίλβα εν δράσει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ