«Πρόταση 500.000 ευρώ του Παναθηναϊκού στον Ίσλα, δεν έχει αποφασίσει ο Χιλιανός»

«Πρόταση 500.000 ευρώ του Παναθηναϊκού στον Ίσλα, δεν έχει αποφασίσει ο Χιλιανός»

Συνεχίζονται οι αναφορές στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Ίσλα.

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα είναι στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, με τον Χιλιανό μπακ να είναι ο βασικός στόχος του Τσάβι Ρόκα για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Πάμπλο Ράμος, αποκάλυψε ότι ο Χιλιανός μπακ επικοινώνησε με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, τον αντιπρόεδρο της Μπόκα, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον αλλά του τόνισε ότι θα συνεχίσει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο δημοσιογράφος του ESPN της Χιλής:

«Ο Μαουρίτσιο Ίσλα τελικά απέρριψε την προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ συνεχίζει την προπόνησή του στο Αλικάντε…»

Σήμερα (11/8), ο Ράμος επανήλθε με νέο tweet, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές να φτάνουν τα 500.000 ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, τονίζει πως ο Χιλιανός δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Ο Μαουρίσιο Ίσλα έχει δεχθεί πριν από λίγες μέρες μία πρόταση από τον Παναθηναϊκός. Η πρόταση περιελάμβανε τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές να φτάνουν τα 500.000 ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά όμως, ο Ίσλα έχει και άλλες προτάσεις και δεν θα έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση».

Να σημειωθεί, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 32χρονος δεξιός μπακ κατέγραψε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Στην οποία και βρισκόταν από το 2017.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ